Coaching

Leren en ontwikkelen betekent niet altijd jezelf veranderen of iets afleren, maar vaak juist iets bijleren. Iets extra’s. Bijvoorbeeld door net even anders naar jezelf, je vraagstuk of je omgeving kijken.

Joost helpt je op een empathisch, kordate, ontwikkelings- en oplossingsgerichte manier je doelen te analyseren en te concretiseren. Hij gaat vervolgens met jou deze doelen vertalen naar de praktijk. Bewustwording van je doelen kan leiden tot nieuw gedrag. Dit kan vervolgens een doorbraak forceren in je situatie of je kijk op de zaken.

De kern van het coachtraject bij Joost is je eigen ontwikkeling voor wat betreft je zelfsturing, zelfrealisatie en zelfontplooiing.

Na je coachtraject kun je beter met de voor jou lastige situaties omgaan en je kunt beter keuzes maken die bij je passen en die je helpen de door jou gewenste richting op te gaan. Oefenen is een wezenlijk aspect van de aanpak van Joost. Zo krijgt nieuw gedrag de kans ‘in te slijten’. Daardoor kun je het geleerde zowel op korte als op lange termijn toepassen. Met de geboden handvatten kun je dan ook blijvend de door jou zelf gestelde doelen effectiever nastreven.